Mijn Ebook, die heet The Gaming Laptop, is de beste gids voor het kopen van een nieuwe laptop die ik heb gezien, in mijn korte leven van detachering. In dit bericht wil ik graag mijn persoonlijke ervaring delen over mijn aankoop, dat is een Lenovo Yoga Book 3. Ik had een probleem met het scherm op mijn Lenovo Yoga Book 2 en ik besloot om die ene te vervangen. De eerste dag kreeg ik de laptop, merkte ik dat het niet over een touch screen. Dit maakte me in paniek omdat het betekende dat de laptop was een "no touch" laptop. Ik had toen een kijkje op de specs en besefte dat het een volledige Windows 10 laptop met een 13,3 inch touchscreen. Ik heb geprobeerd om lenovo contact op te nemen en uit te vinden over dit probleem, en ze zeiden dat ik niet zou moeten betalen voor een nieuw toetsenbord en dat het gratis zal worden vervangen. Dus besloot ik om te proberen om een nieuw toetsenbord te kopen.

Toen ik deze blog begon in 2009, begon ik te schrijven om mijn ervaringen met gaming laptops te delen en uiteindelijk besloten om deze blog over hen te starten. Je zou ook weten mij als een gaming laptop recensent en recensent op tech sites zoals CNET, TechRadar, ZDNet, en ga zo maar door. Ik sta altijd open voor suggesties over wat voor soort hardware ik moet toevoegen aan deze blog. Ik ben altijd blij met nieuwe onderwerpen. Mijn doel hier is om te helpen en begeleiden de lezers in hun zoektocht naar gaming laptops die de moeite waard zijn om te kopen. Deze blog is gaan sinds 20

Mijn blog is verdeeld in twee secties: een speciale sectie die is gewijd aan laptops en andere computer onderdelen die ik heb beoordeeld, evenals een meer algemene categorie van algemene informatie die ik heb gepost over de hele tijd.

Mijn motto is dat bij twijfel, koop een laptop. De reden is simpel, mijn budget heeft een limiet. Op slechts € 1000 is het niet een budget laptop. Als u wilt dat een echt budget laptop, moet je groter gaan. Daarom ben ik momenteel op zoek naar een nieuwe gaming laptop. Ik heb altijd al een grote fan van Ultrabooks, en ik ben altijd op jacht naar een laptop om rond te bouwen, en dat is waarom mijn belangrijkste doel is om een laptop die goed zal werken met mijn gaming rig te bouwen. Ik ben op zoek naar een machine die me gelukkig zal houden en dat is echt draagbaar te bouwen.

Mijn doel met deze blog is om het verhaal van de oprichting van de XPS 13 te vertellen, het verhaal van hoe het ging van een project dat ik had gepland om een paar maanden terug te maken naar nu een complete laptop en gaming machine. Het is een verhaal dat ik hoop dat je in staat zal zijn om zich te verhouden tot, want het is een die ik ben erg trots op.

Ik heb veel ervaring omdat ik vroeger een e-shop runde in mijn vrije tijd in Amsterdam. In 2008 ben ik begonnen met schrijven over gaming laptops en ik heb sindsdien had veel verzoeken om berichten. In het begin concentreerde ik me op de gaming laptops van de eerste generatie. Maar sindsdien zijn er steeds meer games beschikbaar die geen enorme hoeveelheid rekenkracht nodig hebben.

Aangezien gaming laptops worden gebruikt om deze games te spelen, de processors in hen ook krachtiger geworden. Maar het probleem is dat het veel moeilijker is om high-performance gaming laptops te vinden voor mensen die niet zo ver willen gaan met de CPU. Dus, in het afgelopen jaar heb ik ook begonnen met schrijven over high-performance gaming laptops. Vandaag zal ik schrijven over de eerste generatie van gaming laptops die ik heb gezien.